BHV cursus Den Haag

NedCert

Erkend opleider BHV – EHBO

Actief in heel Zuid-Holland
Specialist in incompany trainingen
info@bhvcursusdenhaag.nl

SEHSO Spoedeisende Hulpverlening bij Slachtoffers

Spoedeisende Hulpverlening bij Slachtoffers

SEHSO is het onderdeel Health van Safety and Health Officer. De naam van het certificaat is SEHSO Spoedeisende Hulpverlening bij Slachtoffers. Veel mensen noemen het EHBO.
SEHSO - EHBO

Wet- en regelgeving

Wet Innovatie Kwaliteit Kinderopvang
Spoedeisende Hulpverlening bij Slachtoffers is een, door de Minister van Sociale Zaken en Werkgelegenheid, aangewezen certificaat voor de kinderopvang inzake het met goed gevolg afgesloten onderricht dat in elk geval het verlenen van eerste hulp aan kinderen omvat.

Erkenning in België
Spoedeisende Hulpverlening bij Slachtoffers is voor bedrijfseerstehulp in België erkend door de Federale Overheidsdienst Werkgelegenheid, Arbeid en Sociaal Overleg. Wij staan onder de naam Nedcert Opleiders vermeld op de lijst van instellingen die vorming en bijscholing aan hulpverleners verstrekken en die voldoen aan de voorwaarden van de artikelen I.5-11 en I.5-12 van de codex over het welzijn op het werk (titel 5 van boek I).

Tweedaagse incompany cursus SEHSO

Voor minimaal 4 deelnemers komen wij bij je langs voor de tweedaagse inhouse opleiding SEHSO Spoedeisende Hulpverlening bij Slachtoffers met afsluitend het NedCert examen.

Wij hebben het volgende nodig; voldoende ruimte zodat iedereen 1,5 meter afstand kan houden verder een groot en schoon klaslokaal en een gratis parkeerplaats voor onze bedrijfswagen.
Jullie zorgen voor de koffie/thee en lunch.

Wij rekenen geen kilometervergoeding!

Stuur ons een e-mail en wij nemen contact met je op.

SEHSO - EHBO

Inhoud van de tweedaagse cursus SEHSO

Volledige eerste hulp bij alle leeftijden.
 • hulpverlenen bij kinderen en volwassenen
 • hulpverlenen volgens de F-ABC-NL methode
 • reanimeren en AED
 • hulpverlenen bij stoornissen van de ademhaling, bloedsomloop, zenuwstelsel, temperatuur, huid en skelet
 • Stop de Bloeding – toepassen van diverse soorten materiaal en verbandmiddelen uit de traumakit zoals tourniquet en hemostatisch verband
 • uitvoeren van handelingen zoals het afnemen van een integraalhelm, Haines, logroll

De instructeur

Je krijgt les van een NedCert gecertificeerde instructeur die op moderne wijze, compacte no-nonsense cursussen verzorgt met veel praktijkoefeningen. Door het toepassen van een uitgebalanceerde mix van leerstijlen zijn de cursussen van begin tot eind leuk, leerzaam en boeiend. Wij houden de groepen klein zodat je veel persoonlijke aandacht krijgt.
De instructeur heeft tevens werkervaring bij de brandweer van de veiligheidsregio Kennemerland.

NedCert instructeurs
BHV cursus Den Haag

Certificering van SEHSO

Het examen wordt afgenomen door NedCert Certificering volgens ISO 17024. Als je slaagt, ontvang je het certificaat SEHSO-Spoedeisende Hulpverlening bij Slachtoffers (Health). Het certificaat is 5 jaar geldig. Jaarlijkse nascholingsdag is verplicht.

De cursusprijs

De prijs van de tweedaagse opleiding Spoedeisende Hulpverlening bij Slachtoffers is inclusief lesboeken en gebruik oefenmaterialen, verbandmiddelen, AED’s en examengeld.

Maak gebruik van de scholingsfondsen in je branche. Die dragen vaak bij in de opleidingskosten.

Afhankelijk van je zorgverzekering kan het zijn dat deze gezondheidscursus door je zorgverzekeraar geheel of gedeeltelijk wordt vergoed. Vraag je zorgverzekeraar naar de voorwaarden.

Den Haag e.o. is ons servicegebied

Wij komen bij je langs in Den Haag maar ook in de regio, zoals:

 • Leiden
 • Scheveningen
 • Rijswijk
 • Delft
 • Wassenaar
 • Zoetermeer
 • Voorburg
 • Naaldwijk
 • Wateringen
BHV cursus Den Haag
BHV cursus Den Haag

Vraag eenvoudig een offerte aan