BHV cursus Den Haag

NedCert

Erkend opleider BHV – EHBO

Jaagpad 148D
2288 CN Den Haag – Rijswijk
info@bhvcursusdenhaag.nl

Waarom men kiest voor ons

Leer het van de professionals

Ons land heeft een zeer professioneel hulpverleningssysteem. Hoog geschoolde en goed getrainde brandweer- en ambulancebemanning, die behoort tot de beste van de wereld.

Als er in jouw directe omgeving iets ernstigs aan de hand is, staat de ambulance of de brandweer vaak al binnen een kwartier bij je op de stoep. Soms duurt een kwartier te lang. Dan moet jij direct zelf al kunnen ingrijpen om iemands leven te redden.

Wij, de instructeurs van NedCert, hebben jarenlange werkervaring binnen de professionele hulpverlening. Daarom weten wij precies wat jij moet doen vóórdat de hulpdiensten bij je zijn.

Met onze expertise helpen wij jouw organisatie bij het invoeren en verbeteren van je veiligheidsbeleid. Wij hebben ons gespecialiseerd in het opleiden van mensen tot Bedrijfshulpverlener en Safety and Health Officer.

De deelnemers ervaren onze cursussen als toegankelijk, praktisch, boeiend, leerzaam en leuk. Wij zorgen dat je zelfverzekerd onze cursus verlaat, omdat je ons hebt laten zien dat je het echt kan.

Instructeurs
Judith van Sorgen
Judith van Sorgen
Je weet van te voren nooit wat je kunt verwachten maar deze cursus was heerlijk "handson". Goeie praktijk voorbeelden en ondanks de corona maatregelen intiem, boeiend en waardevol. Ik hoop dat ik het geleerde nooit hoef te gebruiken maar als het wel het geval is ben ik er klaar voor. Over 2 jaar laat ik me graag weer bijscholen door Silvia.
Marilin Mendoza
Marilin Mendoza
Monique de Vries
Monique de Vries
Super goede training! Er wordt heel professioneel les gegeven. Absolute aanrader.
Henny Van Tubergen
Henny Van Tubergen
Irene van Haselen
Irene van Haselen
Fijne BHV middag gehad, ik ben weer helemaal up to date, veel geoefend en voldoende ruimte voor vragen!
Carolien Bleeker
Carolien Bleeker
Fijne duidelijke instructie!
helma bonte
helma bonte
Duidelijke uitleg 👍
J. R. Malone
J. R. Malone
Daisy Waarts
Daisy Waarts
Fijne training gehad, veel van opgestoken!! Goed uitleg gekregen, fijne sfeer. Zou zeker de volgende keer weer bij Sylvia de training afnemen.
Cindy Tambach
Cindy Tambach
Dagje BHV van Sylvia gevolgd, heel tevreden en veel geleerd. Kortom een aanrader.

Onze klanten

Hier zie je diverse organisaties die wij hebben geholpen. Staat jouw bedrijf er binnenkort ook bij?